En tiedä miksi aloitin kirjoituksen noin - kai siksi, että sitä sananvapautta todellakin käytän kirjoittaessani tätä. Lukuunottamatta tuttujani kuka tahansa voi lukea tätä, tietämättä kuka olen. Enkä tahdo sitä kertoakaan, en oikeaa nimeäni. en myöskään aio kertoa ihmisten nimiä joista kirjoitan, käytän ainoastaan nimien alkukirjaimia tai muuta vastaavaa. Mutta se siitä, luultavasti asia tuli jo selväksi.

Miksi aloitin nettipäiväkirjan? siksi että tätä on helpompi jotenkin kirjoittaa kuin tavallista päiväkirjaa, vaikka tätä ei voi mukana kantaakaan minne tahansa. Niin, periaatteessa ei. Voi istua vaikka kuinka myöhään koneella, kuunnella musiikkia (np. The Endless) ja kirjoittaa, kirjoittaa ja kirjoittaa. Voin varoittaa että voin joskus kirjoittaa ihan liian pitkään ja ihan liian asian vierestä, mutta koska se ei mua haittaa niin enpä usko että muitakaan suuremmin. Koska en ole bb henna, niin ei kuitenkaan niin suurta lukijakuntaa tälle blogille tule. Ja ihan totta, en haluaisi ollakaan kuin bb henna, en sisäisesti enkä ulkoisesti.. Mutta muuten, tämän kauden bb:ssä onkin yksi mystinen tyttönen, josta en ole ihan varma tunnenko jopa hänet. Mutta luulen senkin asian paljastuvan tässä ajan kanssa, viimeistään kun tämä tyttö poistuu talosta, tietenkin toivon sen tapahtuvan mahdollisimman pitkän ajan kuluessa.

Varmaan tuli edellisessä selväksi että seuraan bb:tä. En kuitenkaan jokapäiväisesti, enkä edes välttämättä joka viikkoisesti, mutta kyllä nuo pudotukset tulee aina katsottua. Tosi tv friikki kun kuitenkin olen.. ikinä en mihinkään bb:hen, idolsiin tai talentiin lähtisi, biisikärpyn karsinnoissa olin kyllä silloin reilu vuosi sitten mutta harmi vaan, en päässytkään itse kilpailuun vaikka karsintapätkässä olikin taidonnäytteeni.. Joo, Jonna Tervomaa laulaa ihan varmasti Myöhemmin biisissään että "...Anna vielä vähän". tyhmiä virheitä, joopa joo.

Tänään käytin taas aikaani kirjastossa, löysin jopa kirjan "kuka lohduttaisi nyytiä" ...joo, sehän on ihan kuvakirja, mutta se on niin ihana tarina, että oon onnellinen että sen satuin löytämään, vaikka se piti varastosta hakeakin. :) Eilen katsoinkin American Pieta, kun ostin sen itselleni viikonloppuna, tai oikeastaan äiti osti. Se on mahtava leffa, oikeastaan kaikki kolme ensimmäistä, niistä tykkään eniten. Leffoja joita jaksaa katsoa uudestaan ja uudestaan, ja vaikka huumori ehkä onkin alapääpainotteista niin silti ne jaksaa naurattaa. Omituinen huumorintaju mulla, kyllä joojoo.

En saa tähän nyt mitään syvällistä - anteeksi kaikille jotka sitä odottivat, mutta kirjoitan illalla vielä lisää. Tai jos en kirjoita, niin sitten huomenna. En vaadi itseltäni kuitenkaan mitään säännöllistä. heippa! :D